پنج شنبه, 29 مهر 1400

برگزاری درس "کارگاه عملی آشنایی با مراکز بهداشتی و درمانی"

برای دانشگاهها ،موسسات اموزش عالی، مراکز آموزشی و شرکتها

گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در نظر دارد در خصوص برگزاری درس "کارگاه عملی آشنایی با مراکز بهداشتی و درمانی" برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با شرکتها، آموزشگاهها و مؤسسات آموزشی خصوصی وارد قرارداد شود.

لذا آموزشگاه ها و مراکزی که تمایل به برگزاری این درس را دارند می توانند درخواست خود را همراه با موارد ذیل به گروه مهندسی پزشکی تحویل دهند یا به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ایمیل فرمایند.

1- باتوجه به اینکه هدف این درس آشنایی عملی دانشجویان با تجهیزات عمومی بیمارستان ها و کلینیک های درمانی است مراکز آموزشی متقاضی بایستی لیست کامل تجهیزاتی که در اختیار داشته و یا قادر به تهیه آن برای آموزش عملی به دانشجویان هستند اعلام فرمایند.

2- علاوه بر آشنایی عملی با تجهیزات لازم است دانشجویان در مراکز درمانی با عملکرد این دستگاه ها  از نزدیک آشنا شوند و علاوه بر آن با ساختار بیمارستانی و بخش های مختلف بیمارستان و تجهیزات مستقر در هر بخش آشنا شوند، لذا مراکز آموزشی متقاضی لیست بیمارستان ها و مراکز درمانی در سطح شهر که قادر به هماهنگی با آنها برای بازدید دانشجویان هستند اعلام کرده و تعداد جلسات بازدید را نیز مشخص فرمایند.

3- طبق سرفصل مصوب آموزشي تعداد ساعات برگزاری این درس به صورت 10 ساعت در هفته و به مدت 16 هفته متوالی است، لذا مراکز آموزشی متقاضی سرفصل عناوین آموزشی به تفکیک هر جلسه را نیز مشخص فرمایند.

4- چون همکاری منوط به عقد قرارداد فی مابین مرکز آموزشی و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد است لذا مراكز آموزشي متقاضي مبلغ پیشنهادی برای برگزاری دوره جهت هر دانشجو را نيز اعلام فرمايند.

گروه مهندسی پزشکی واحد مشهد