سه شنبه, 30 آبان 1396

دانشکده: مهندسی گروه آموزشی: مهندسی پزشکی
وظایف آموزشی آقای: وحيدرضا سبزواري
در نیم‏سال: اول سال تحصیلی 96-95 سمت: عضو هیأت علمی تعداد واحد موظف: 16

2- جدول ساعات حضور در محل کار با ذکر تدریس، حضور، مشاوره و شرکت در جلسات و شوراها

(جدول شماره 2)

ساعات

ایام هفته

10-8 12-10 14-12 16-14 18-16 20- 18
شنبه مشاوره با وقت قبلي

اصول و مبانی رایانه و شبکه

(21417)

(جلسه شورای گروه)

اندازه­گیری الکترونیکی

(21424)

یکشنبه مشاوره با وقت قبلي مشاوره با وقت قبلي
دوشنبه
سه‏ شنبه
چهارشنبه مشاوره با وقت قبلي

پديده‌هاي بيوالكتريكي

(21464)

تدریس

روش تحقيق، مقاله و رساله­نويسي پيشرفته (21490)

اصول و مبانی رایانه و شبکه

(21418)

پنجشنبه

فیزیک پزشکی

دانشکده علوم پایه

(10534)

الکتروفیزیولوژی

(21421)

الکتروفیزیولوژی

(21421-ه.ز)

پديده‌هاي بيوالكتريكي

(21464-ه.ف)

جمع ساعات حضور: 6 ساعت جمع ساعات مشاوره: 8   جمع ساعات جلسات و شوراها: 2 ساعت

(توجه: حضور و مشاوره در ساعات بین 14-12 و 18 به بعد پذیرفته نیست.)

امضای استاد:

وحيدرضاسبزواري

نام و نام خانوادگی و امضای معاون آموزشی دانشکده:

مهندس سید امیر کرمی نژاد

نام و نام خانوادگی و امضای مدیر گروه:

دکتر مهدي آذرنوش

تایید اداره کل آموزش دانشگاه(امضا، تاریخ و مهر):

شناسهٔ خبر: 3830842 -
معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرد؛

دانشجویان ارشد دانشگاه آزاد از ارائه پایان نامه معاف نیستند

معاون آموزشی وزارت علوم گفت: آیین‌نامه‌ای برای معافیت همه یا برخی از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از ارائه پایان‌نامه نداریم و آنها هم ملزم به تبعیت از آیین نامه های آموزشی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجتبی شریعتی نیاسر، در خصوص معافیت دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از ارائه پایان نامه گفت: آیین‌نامه‌ای برای معافیت همه یا برخی از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از ارائه پایان‌نامه نداشته‌ایم و نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: همه زیر نظام‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ملزم به تبعیت از آیین‌نامه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ابلاغی از سوی این وزارتخانه هستند.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: ملاک عمل دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی، آزاد، پیام نور برهمین آیین‌نامه است و در این آیین‌نامه نحوه ورود به مسئله دانشجویانی که با مشکلی برای ارائه پایان‌نامه مواجه باشند، پیش‌بینی شده و این شیوه و شرایط برای همه دانشگاه‌ها یکسان است.

امانت‌داری و اخلاق‌مداری

هم / قابل توجه دانشجويان ورودى جديد- برگزارى اردوى فرهنگى توجيهى ، سه شنبه 27 مهرماه

دانشجوي گرامي

با اهدا سلام و تحيت و تبريك موفقيت و حضور شما در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد؛ احتراما از جنابعالي دعوت مي شود در اردوي فرهنگي توجيهي دانشجويان جديد الورود دانشگاه آزاد اسلامي مشهد كه در محيطي مفرح و به منظور آشنايي دانشجويان عزيز بامقررات آموزشي، امكانات دروس و فعاليتهاي فرهنگي اجتماعي برگزار مي شود، شركت فرماييد.

حضور كليه دانشجويان جديدالورود با همراه داشتن دعوتنامه و كارت دانشجويي الزاميست.

زمان : سه شنبه 27 مهرماه

مكان : مجتمع بين الملل دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي (گلبهار)

برنامه ها :  قرعه كشي عتبات عاليات، اجراي مسابقه و ...

ويژه خواهران :

ساعت حركت اتوبوسها 7 صبح

محل سوار شدن به اتوبوس ها :  1- پاركينگ دانشكده مهندسي - قاسم آباد  2- دانشكده علوم پايه - خيابان راهنمايي  3- دانشكده پزشكي دكتر محمد شاهين فر واقع در خيابان امام خميني - بازارچه سراب

شروع مراسم ساعت 8/30 و پايان مراسم ساعت 13

ويژه برادران:

ساعت حركت اتوبوسها 10/30

محل سوار شدن به اتوبوس ه:

شروع مراسم ساعت 13 و پايان مراسم ساعت 16/30

دانشجويان محترم جهت دريافت دعوتنامه به دفاتر فرهنگ اسلامي دانشكده خود مراجعه نمايند.