یکشنبه, 02 مهر 1396

تاریخ درج :  1395/06/31
تعداد نمایش : 4927

به گزارش پرداد به نقل از فرادید: مسئله دستیابی زنان به حقوق اولیه اجتماعی و فردی در عربستان یکی از مسائلی می باشد که سال‌ها است توجه رسانه‌های بین المللی را به خود جلب کرده است و باعث شده است تا گزارش های زیادی از وضعیت زنان این کشور منتشر بشود.

در دیدگاه سنتیِ عربستان سعودی، همواره دختران از آموزش دیدن در مدارس محروم بودند و تنها پسران حقّ شرکت در مدرسه‌ها را داشتند. با تشکیلِ دولت جدید عربستان و تأسیس وزارت آموزش، دختران نیز اجازه یافتند به مدرسه بروند. در سال 1948، نخستین دبستان دخترانه در مکّه تاسیس شده است؛ از آن سال به بعد، مدارس، آموزشکده‌ها و دانشگاه‌های دخترانه بسیاری در شهرهای مختلف عربستان سعودی بنیاد شده است.

**کلاس درس حسابداری در دانشگاه "یمامه"؛ در این کلاس درس دختران از پشت شیشه به حرف های استاد گوش می دهند!!

عکس باورنکردنی از کلاس درس دختران دانشجو با استاد مرد در عربستان!