جمعه, 03 آذر 1396
کافیست در سایت مگیران صرفاً جستجو کنید و پس از پیدا کردن مقاله، عنوان آن را در گوگل جستجو کنید (در گوگل کروم، عنوان را انتخاب و درگ کنید). با اینکار گوگل شما را به سایت مرجع می‌برد و به راحتی می‌توانید مقاله کامل را دانلود کنید.

اطلاع دارید که سایت مگیران (magiran.com) یکی از سایت‌های مطرح کشور در زمینه‌ی نمایه‌سازی (انتشار) مقالات فارسی و گاهی انگلیسی است.

استفاده از خدمات این سایت به دو شکل زیر ممکن است:

1- پرداخت هزینه‌های آن به واسطه دریافت حق اشتراک
2- عضویت دانشگاه‌های کشور و دریافت در فضای دانشگاه‌ها

چگونه می‌توان با یک ترفند ساده مقالات این سایت را به صورت رایگان و سوای از دو روش فوق دریافت کرد؟

بسیار ساده است! اطلاع دارید که هر نشریه برای خود سایتی دارد و مقالاتش را در آنجا به صورت رایگان نمایه می‌کند. یا اینکه دانشگاه‌ها نیز سامانه جامعی دارند که مقالات نشریات زیرمجموعه دانشگاه را در آنجا نمایه می‌کنند. خب! ما که نمی‌توانیم تک‌تک این سایت‌ها را بگردیم و مقاله خود را دریافت کنیم. پس چه کنیم؟

پس مگیران را صرفاً برای جستجو انتخاب کنید و برای دانلود از شیوه فوق استفاده نمایید.

فراموش نکنید برخی مقالات نشریات عمومی، ماهنامه‌ها و همچنین برخی مقالاتی که به تازگی نمایه شده‌اند ممکن است با این روش قابل دریافت نباشند.