شنبه, 04 آذر 1396

کسب مقام دوم مسابقات ایده بازار دانشگاه امیرکبیر از سوی دانشجویان مهندسی پزشکی واحد مشهد

خبرگزاری آنا: دوتن از دانشجویان مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد موفق به کسب مقام دومی مسابقات ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر شدند.

به گزارش خبرنگار آنا، رامین یزدان‌پرست و مهدیس چمن‌آری دو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و محمد ابراهیم تولائی، اپتومتریست اعضای تیم شرکت کننده درمسابقات ایده بازار دانشگاه امیر کبیر بودند که توانستند در بین بیش از صد دانشگاه و واحد پژوهشی کشور مقام دوم این مسابقات را کسب کنند.

ساخت عینک تعیین و اصلاح کننده شماره چشم (تریال فریم مولتی پاور) عنوان ایده تیم واحد مشهد بود که توانست از میان 5 طرح برگزیده این مسابقات، دومین ایده بر‌تر را به خود اختصاص دهد.

رامین یزدان‌پرست در تشریح این ایده اظهار کرد: این دستگاه در دو نوع تشخیصی و تجویزی مد نظر است، بطوریکه در نوع تشخیصی که توسط اپتومتریست‌ها در غربالگری بینایی ودفا‌تر کار بینایی سنجی مورد استفاده قرار می‌گیرد و بدون استفاده از دستگاه‌های اپتوم‌تر و جعبه لنزبا همکاری بیمار (سوبژکتیو) در زمان کوتاه نمره چشم مشخص می‌شود.

یزدان‌پرست با توجه به اینکه تکنولوژی ساخت این دستگاه در داخل کشور با مشارکت دیگر صنعتگران امکان پذیر است و تهیه مواد اولیه مشکل خاصی ندارد، گفت: اپتومتریست‌ها، چشم پزشکان، مهندسی پزشکی، سازمان بهزیستی، صنف تجهیزات پزشکی، صنایع پتروشیمی، صنایع تراشکاری وتزریق پلاستیک، بیماران نیازمند به عینک؛ مخاطبان این طرح هستند.

وی ابراز امیداواری کرد با حمایت استادان و دانشگاه و صنعتگران این طرح هر چه سریع‌تر وارد مرحله تجاری سازی شود.

کسب مقام دوم دانشجویان مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در اولین مسابقات ایده بازار در دانشگاه صنعتی امیر کبیر

اولین رویداد ایده بازار تخصصی مهندسی پزشکی در روز چهارشنبه 26 آذر ماه در دانشگاه امیرکبیر برگزار

گردید.60 ایده از دانشگاه­ها وشرکت های مختلف سراسر کشور برای این رویداد ارسال شد.در روز رویداد 5 ایده

برتر در برابر داوران و حضار ایده خود را ارایه کردند و باتوجه به رای حضار و ارزیابی داوران رتبه بندی شدند.

خانم مهدیس چمن آرا و آقای رامین یزدان پرست دانشجویان رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و اپتومتریست

جناب آقای محمد ابراهیم تولایی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارایه طرح ساخت عینک تعیین و اصلاح کننده شماره چشم به اینکنفرانس، جزو 5ایده برتر  قرار گرفتند و پس ارایه شفاهی و نمایش تجهیزات اولیه در حضور داوران و صنعتگران ، بر اساس آرا جمع آوری شده رتبه دوم این کنفرانس را از آن خود کردند.

این نتایج حاصل از 2 سال کار تحقیقاتی بی وقفه گروه برای این طرح می باشد.

سرپرست تیم

دکتر عباس عظیمی (متخصص اپتومتری OD ) و

دکترهادی استادی مقدم (PHD اپتومتری )

اعضای تیم

دانشجو مهندسی پزشکی رامین یزدان پرست

دانشجوی مهندسی پزشکی مهدیس چمن آرا-

اپتومتریست محمد ابراهیم تولائی-

عنوان ایده

ساخت عینک تعیین واصلاح کننده شماره چشم (تریال فریم مولتی پاور)

خلاصه ایده

اپتومتریست (بینایی سنج)بااین دستگاه که شبیه عینک می باشد، روی صورت بیمار قرارداده وبا چرخاندن یک پیج در کنار دسته و پل بینی، لنزهای متغییر تعبیه شده در فریم، دید طبیعی وواضح به فرد مورد معاینه می دهد وتارکت مدرج شماره چشم را مشخص میکند.

شرح ایده

این دستگاه در دو نوع تشخیصی و  تجویزی مد نظر است; در نوع تشخیصی که توسط اپتومتریست ها در غربالگری بینایی ودفاتر کار بینایی سنجی مورد استفاده قرار می گیرد که بدون استفاده از دستگاه های اپتومتر و جعبه لنزبا همکاری بیمار(سوبژکتیو ) در زمان کوتاه نمره چشم مشخص می گردد .

ودر نوع تجویزی همانند یک عینک طبی با شماره های متغیر وقابل تنظیم برای افرادی که دارای عیب انکسار هستند در مدت چند دقیقه با نمره تجویزی تنظیم وبه بیمار داده می شود. وهچنین قابل استفاده برای افرادی است که نیاز به چند عینک دارند مانند افراد مبتلا به پیر چشمی ، افراد دیابتی ،افراد کم بینا وکسانی که عمل آب مروارید انجام داده اند.

عملیاتی بودن ایده

تکنولوژی ساخت این دستگاه در داخل کشور با مشارکت دیگر صنعت گران امکان آن وجود دارد وتهیه مواد اولیه مشکل خاصی  ندارد .

امکانات مورد نیاز و برآورد هزینه

مواد نانو پلی مری، دستگاه تراش cnc ،دستگاه تزریق پلاستیک و دستگاه تراش عدسی وبرای شروع کار مقدماتی بیست میلیون تومان هزینه نیاز است.

برآورد زمانی اجرای ایده

حداقل شش ماه

مخاطبان کسب و کار شما

اپتومتریست ها ، چشم پزشکان،مهندسی پزشکی ، سازمان بهزیستی،صنف تجهیزات پزشکی، صنایع پتروشیمی، صنایع تراشکاری وتزریق پلاستیک ،بیماران نیازمند به عینک .