شنبه, 01 مهر 1396

سایت بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی مشهد ،مرکز دانلود جزوه و فیلم های اموزشی وکلاسهای آنلاین  دروس مختلف دانشگاهی از اساتید دانشگاههای مختلف با سرعت بالا  در داخل دانشگاه بدون اینترنت(اینترانت) می باشد.برای اطلاع بیشتربه توضیحات زیرتوجه فرمایید.

بسم الله الرحمن الرحیم

این سایت ، توسط حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و با همکاری مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه راه اندازی شده است
هدف این سایت کمک به بنیه ی علمی دانشجویان و افزایش سطح علمی میباشد .

معرفی ما

شما می توانید با معرفی ما به دوستان و خانواده ی خود، به ما و آن ها کمک کنید. هم چنین نظرات شما برای ما بسیار مهم است. تلاش ما این است که برنامه ها و اولویت هایمان بر اساس نیاز ها و نظرات شما باشد. بنا بر این بی صبرانه منتظر هر نظر و انتقاد و پیشنهاد و دلگرمی شما هستیم.

درس دادن

هدف اصلی ما ایجاد بستری است برای درست کردن کلاس های درسی آنلاین. اگر شما آموزگار هستید می توانید با استفاده از فناوری ما کلاس خود را در دسترس هزاران دانش جو قرار دهید. در صورتی که دوست دارید در این سایت یاد بدهید لطفا با ما تماس بگیرید.

ترجمه

یکی از اهداف ما ترجمه ی این دروس به صورت تهیه ی زیر نویس فارسی است تا عده ی بیشتری بتوانند از آن استفاده کنند. اگر به ترجمه ی  کلاس های انگلیسی و کمک به عده ی زیادی برای یاد گرفتن از این روش علاقه دارید لطفا با ما تماس بگیرید.

کمک های مالی

در حال حاضر این سایت با کمک های مالی بسیار جزئی بسیج اداره میشود . ما ساز و کاری برای دریافت کمک های مالی به صورت عمومی نداریم، اما این باعث نمی شود که ما از دریافت کمک شما صرف نظر کنیم. اگر مایل هستید که به صورت مالی به ما کمک کنید لطفا با ما تماس بگیرید.

امید است که قدم کوچکی در پیشرفت کشور عزیزمان انجام داده باشیم .

تذکر –  به دلیل ارائه ی کیفیت بسیار عالی در سرعت دریافت اطلاعات و  رایگان بودن محتوای موجود در این سایت – تنها از طریق کافی نت های موجود در دانشکده ها این سایت قابل دسترسی میباشد .

یا به دفتر  سایت – واقع در مجتمع علوم انسانی – روبروی کافی نت برادران – مراجعه فرمایید .

یا باشماره تلفن ۰۹۱۵۵۰۹۰۶۱۵ تماس حاصل فرمایید .